Study on compressive strength of high strength pofa concrete - 435689 Nadeera Mat Khair; Mohamed Abdel Kader El-Gelany Ismail; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010