Effect of domestic sewage treatment plant effluent on river water quality - Nurul Ashikin Mohamed Hassan, 1987-; Azmi Aris, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010