Penggunaan sisa siling kapur sebagai bahan pengisi dalam campuran panas berasfalt [electronic resource] - Nor Hasneyyatil Izzah Hassan, 1984-, author (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010