Kesan intensiti hujan terhadap rintangan gelinciran bagi penggunaan dandanan permukaan 6mm - Mohamad Ikhwan Juhari, 1986-; Haryati Yaacob; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalan raya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010