Potential of rainwater harvesting in industrial area - Faridahanim Ahmad, 1987-; Mohd. Fadhil Md. Din; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010