Kamus web multimedia interaktif berasaskan pendekatan andragogi - 323800 Nurul Syazwani Ismail; Zaidatun Tasir, supervisor; Fakulti Pendidikan (2010)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010