Perbandingan rekabentuk rasuk rencam antara keratan UB dan keratan UC menggunakan keluli gred S275 - 434766 Zalita Yusof; Mahmood Md. Tahir, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010