Kajian keberkesanan perlindungan dasar pada struktur kawalan hakisan pantai - Mohd. Ridzuan A. Rahim, 1986-; Ahmad Khairi Abdul Wahab, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010