Fault location using digital relay data - 241509 Mohamad Khairuddin Abdul Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006