Process development for adsorption of latex serum proteins on magnetic chitosan particles [electronic resource] - 235403 Wong, Chee Sien; Firdausi Razali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2010)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010