Development of a novel system for progressive freeze concentration process - Mazura Jusoh, 1976-; Mohd. Ariffin Abu Hassan, supervisor; Rosli Mohd. Yunus, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2010)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010