Partial feedback linearization control for a class of two wheeled mobile robot - Sophan Wahyudi Nawawi, 1976-; Mohamad Noh Ahmad; Johari Halim Shah Osman; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010