Design of circular patch microstrip antenna array at 5.8 GHZ for point to point communication - Khairi Mat Daud, 1976-; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009