SoC test scheduling algorithm using enhanced rectangle packing - Lee, Siaw Chen, 1983-; Ooi, Chia Yee; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Elektrik (Elektrik-Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009