Intelligent control of a magnetic levitation system [electronic resource] - Khairul Azman Ahmad, 1975-; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik-Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009