Study on sound intensity pattern of small motor for active noise controller development [electronic resource] - Mohd. Shahari Badri, 1982-; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009