Tracking of a person in semi-dense crowd [electronic resource] - Asmida Ismail, 1985-; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik-Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009