Merekabentuk satu sistem perlindungan menggunakan geganti dan pemutus litar bagi pencawang pengagihan kuasa elektrik - Fadzlida Fadzil, 1982- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006