Ant colony optimization for CNC route optimization [electronic resource] - Muhammad Salihin Saealal, 1985-; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis Sarjana Sains (Elektrik-Mekatronik dan kawalan automatik)-Universiti Teknologi Malaysia,2009