LQR controller tuning by using particle swarm optimization [electronic resource] - 488170 Hagag M. Lamin Gabasa; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009