A hardware architecture of prewitt edge detection - Aramesh Seif, 1980-; Muhammad Nadzir Marsono, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik-Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009