Identification of different frequency sound response from EEG signal - Koh, Alice Chee, 1982-; Rubita Sudirman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Komputer dan Mikroelektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009