Modeling and controller design for heating and ventilation control system using system identification approach - Nurul Adilla Mohd. Subha, 1984-; Mohd. Fua'ad Rahmat; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009