Kajian strategi campuran promosi di dalam pemasaran telefon satu talian : kajian kes di Pernec Corporation Berhad - 242006 Rozizah Tobechan @ Tukichan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999