Ball and beam balancer control using microcontroller - Nadiah Ismail, 1986-; Mohd. Fua'ad Rahmat; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009