Penyambungan capaian jauh : kajian di penerbangan Malaysia (Mas Komputer Center) - 233539 Sahrul Bariah Misnan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi (Teknologi Maklumat)) - Universiti Malaysia, 1999