Demolition techniques for unbonded prestressed concrete structure - Thong, Chu Jiun, 1986-; A. Aziz Saim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010