Pengurusan faktor manusia dalam mengurangkan kadar penolakan produk : satu kajian di Mitsumi Technology (M) Sdn. Bhd. - 242241 Tang, Chi Chung (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malayisa, 1999