Personal traits and emotions in behavioral patterns for young motorcyclist riders - Mohd. Huzaifah Yusoff, 1979-; Mat Rebi Abdul Rani; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010