Operational competitivness index for Malaysian container ports - Kaveh Milani, 1981-; Mohd. Zamani Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010