Performance evaluation of wiper coated ceramic tool when hard turning tool steel [electronic resource] - Mohamed Handawi Saad Elmunafi, 1980-; Noordin Mohd. Yusof; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010