Rawatan air sisa industri dengan menggunakan sistem reaktor biologi berkelompok (SBR) - Siti Sarah Mohamad Yusop, 1985-; Muhamad Ali Muhammad Yuzir; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010