Ground resistance improvement using microcontroller system - 243378 Mohd. Faiz Husny Yusof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006