Kelakuan ricih rasuk konkrit prategasan prategangan [electronic resource] - Afiq Mohamed Pauzan, 1987- (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010