Kualiti kursus katering di sekolah menengah vokasional dan sekolah menengah teknik - Christina Andin @ Nur Qistina Abdullah, 1972- 601999 (Skudai : UTM, 1999)
Tesis (Sarjana Pendidikan (Teknik dan Vokasional)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999