Rainfall runoff study in urban catchment case study [electronic resource] : UTM Skudai - Ahmad Ghaffari A. Aziz, 1984 (2010)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010