The effectiveness of settlement reduction using lime columns on laterite soil - Athira Abdullah, 1984-; Khairul Anuar Kassim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010