Dokumen Kontrak bagi Kerja - kerja membekal, menghantar, memasang, menguji dan mentauliah untuk sistem penghawa dingin dan pengudaraan cadangan membina dan menyiapkan Bangunan Research Mangement Centre (RMKe-9) di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Harta Bina; Taqi Holdings Sdn. Bhd; Pacificlite Engineering Sdn. Bhd (2009)
PRZSL