Purification of DNA containing plasmid using ultrafiltration membrane - Kartika Sari Nordin, author; Nazlee Faisal Mohd. Ghazali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia-Bioproses))-Universiti Teknologi Malaysia, 2008