Designing pineapple juice with high nutraceutical value - Khadijah Khairillah Hasyim, author; Fadzilah Adibah Abd. Majid, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia-Bioproses))-Universiti Teknologi Malaysia, 2008