The effect of lipids on the preformance of Citronella oil loaded solid lipid microparticle - Azelin Aiza Aslan; Azila Abdul Aziz; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Kimia - Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008