Sedimentation intensification through flocculation enhancement by PH switching - Zarina Md. Zakaria Merican, 1985-, author; Firdausi Razali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia-Bioproses))-Universiti Teknologi Malaysia, 2008