Separation of inulin from sweet potato (ipomoea batatas) - Nur Mahirah Shafii, 1985-; Mohamad Roji Sarmidi, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Kimia - Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008