Pembangunan laman web topik rukun haji dan umrah tingkatan empat berdasarkan teori konstruktivisme [electronic resource] - 539076 Zuazlina Mohd. Sadri (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia,2010