Pembangunan sistem maklumat pengurusan projek sarjana muda (PSM) Fakulti Pendidikan berasaskan laman Web [electronic resource] - 493721 Chu, Wai Seng (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010