Persepsi pelajar terhadap kesalahan mencuri dalam Undang-undang Jenayah Islam - 495236 Mariah Che Mei; Aminuddin Ruskam; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010