Persepsi perkerja-pekerja orang kurang upaya (bisu dan pekak) terhadap penerimaan mereka yang berkerja di industri [electronic resource] - 494749 Mohd. Sofi Nasri (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010