Minat dan penguasaan pelajar dalam mata pelajaran pengurusan makanan di SMT(ERT) Azizah,Johor Bahru [electronic resource] - 493581 Herawatie Tajul Arifin (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kemahiran Hidup))-Universiti Teknologi Malaysia, 2010