Design a machine vision software for integrated circuit inspection in semiconductor industry using visual C++ - 243171 Leong, Hui Chee; Abdul Rashid Husain; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005