Penghasilan modul pengajaran kendiri bagi subjek pemprosesan makanan : tajuk tenusu dan telur serta konfeksioneri [electronic resource] - 494024 Jaya Palaniyandi Pillai (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010